Salı, Eylül 11, 2007

Keyifsizim...

Bugün kötü günümdeyim... Dün öğleden sonra bir karın ağrısı ve bel ağrısı ile birlikte halsizlik ve başağrısı başladı. Yemekten zehrlendim diye korktum ama öyle değil sanırım. Çünkü bu durum hala sürüyor. Sanırım üşüttüm. Erkenden yattım zaten dün gece. 2 tane pikeyle zor ısındım. Tüm belrtilere bir de mide bulantısı eklendi bugün. Msamda duran yarısı içilmiş kahveyi zor attım, kokusu beni mahvetti resmen.
Sabah moralim bozuktu. Oğlumu neredeyse hiç göremiyorum. Sabah uyanır uyanmaz giyinip çıkıyoruz. Trafikte yol alıp annemlere bırakıyorum. Akşam annemlerden alıp tarfikte eve dönüyoruz. Kuzum zaten yorgun oluyor. Ancak banyo yapıp, emip uyuyor. Tek tesellim gününün çok iyi geçtiğini bilmek.
Annemler ona çok iyi bakıyor. Abisi kardeşiyle çok güzel ilgileniyor. Ben farkedemesem de minnoşum hergün yepyeni bir donanımla eve dönüyor. Mesela ben henüz görmedim ama popoyu havaya kaldırıp 4 ayak üstünde durabiliyormuş. Dün de parkta oynayan abisini görünce balkondan öyle çığlıklar atmış ki, mahalle ayağa kalkmış. Bu sabah da ilk kahvaltısını etmiş. Doktorumuz bir süre glutensiz ekmek vermemizi istedi ama sanırım Poyraz bu ekmekten pek hoşlanmamış. Glutensiz ekmeğin sütte erimeyen bulgur gibi parçacıkları ağzına gelince ne yapacağını şaşırmış. Önce ne yapacağına karar veremeden uzun bir süre çiğnemiş. Sonra yutmaya çalışmış ama öğürmüş. Bugün ona Büyümek aldım. Belki yarın kahvaltı onun için daha keyifli olur.
Hiç çalışasm yok, oğlumun yanına dönmek istiyorum. Yok mudur bir çaresi?