Cuma, Ocak 04, 2013

Uykusuz her geceeee!


Bu aralar nasıl olduğumu soranlara en iyi yanıt bu karikatür. Yatağa yatmasıyla uyuması arasında en az 3'er kere anneee-babaaa diyerek süt içen, su içen, kucak isteyen, altını değiştirten, emziğini kaybeden, yastığındaki hayvanları tek tek sorup her birisine iyi geceler dememizi isteyen, sokaktaki tedi, ka ve hovov'un uyuyup uyumadığını kontrol eden cadaloz, gece de performansından ödün vermeyerek gece boyunca en az 6 kere kalkmak suretiyle annesini hortlağa çevirmeyi başardı.

Tamam biliyorum, gece süt içmesi gerekmiyor. Hatta içmemesi gerekiyor. Her uyandığında yanına gitmemeli, kucağımıza almamalıyız...vs, vs.

Ancak o siren gibi çığlık yok mu, ev ahalisinin geri kalanını uyandırmakla kalmıyor, apartmanı da ayağa dikiyor. Valla kat komşularımız dünya şekeri, alt kat komşumuz da sağır olmasa işimiz bitikti. 

Uyu be kızım, derdin ne... Ben de tıpkı Blogcu Anne gibi bunu tarihe not ediyorum ki, ilerde "anneee, bırak beni uyumak istiyorum" dediğinde tepesinde tencere tava çalarken gösterebileyim...

İmza: Hain anne :))