Pazartesi, Mart 12, 2012

Kızım artık 1 yaşında

9 Mart da kızımın doğum günüydü. Kutlu, mutlu mart ayının bir diğer önemli günü de bu idi. Kızımın ilk yaşgünü. Benim daha doğduğu anı dün gibi aklımda olan minik kızım artık tam bir yaşında. Tam da doğum gününde ciddi bir şekilde yürümeye başladı. Kızım yaşını ayakta karşıladı.

Canım kızım, dilerim hayatın boyunca bir kadın olarak aklınla, bedeninle özgürce yaşayabileceğin, isteklerini yerine getirirken sadece kendi sınırlarını kendin koyacağın, kendi iraden ve arzuların doğrultusunda sevgili ve anne olacağın/olmayacağın, ne olursa olsun mutlu olacağın bir mesleği seçeceğin, sağlıklı, çok mutlu, çok umutlu ve huzurlu bir yaşamın olur.

Mira gerçekten bir dişi örneği. İki abisini de mum edebiliyor daha şimdiden. İsteklerini ifade etme biçimi, reddedildiğindeki tavırları, cilvesi, nazı, dikkat çekme yeteneği inanılmaz. Neşeli günler, bizi bekler deyip elimdeki birkaç kare fotoyu ekliyorum. Devamı gelecek :)

Asıl doğum günü partisini havalar güzelleştiğinde abisiyle birlikte, açık havada kutlamayı hedefliyorum. Ama "ilk yaşgünü, gününde kutlanır" diyerek, kızım için kocaman, şahane bir pasta yapan cici annemiz Başak'a da kocaman bir teşekkür etmeyi unutmuyoruz elbette...