Pazar, Temmuz 25, 2010

Poyraz'ın kardeşi oluyor!

İşte süpriz bu idi. Tabi benim heyecanla birçok kişiye söylemem sebebiyle bu blogun okuyucusu çok kişinin bundan zaten haberi var. Ama olsun, bu kayıt bu bloga düşülsün. Bugün itibariyle 6 haftalık bir miniğimiz var.
Aslında daha önce yazacaktım ama, işler biraz tuhaf gelişti. Önce kan tahlili yaptırdım, herşey ok. Ama 19 Temmuz'da beni çağıran doktorum keseyi göremedi. Neyse cuma yeniden gittiğimde keseyi gördük ama aradan geçen 5 gün bana biraz dert oldu tabi. Dolayısı ile de elim yazmaya gitmedi. Cuma gördüğü kese de SAT'a göre 5+5 günlük olmasına rağmen 4+3 günlük boyutlarda.
Ben en başından beri yumurtlamanın 20. gün olduğunu söyledim doktora ama bunu sen hissedemezsin diye beni ciddiye almadı. Oysa benim hesabıma göre herşey doğru. Eve gelip Poyraz'ın ilk ultrasonlarına baktığımda, Poyraz'ın da kesesinin ilk ultrasonda 1 hafta geri olduğunu görünce içim rahatladı. Perşembe tekrar kontrole gideceğim ve kese büyümesinin normal olup olmadığına bakacak. Aynı gün kimi tahliller isteyecek ve de 20. haftada yapılmasını önerdiği detaylı ultrason için Atıl Yüksel'den randevu alacağım.

Kısacası, büyülü bahçemde bir tohum daha büyüyor. Yepyeni maceralar bizi bekliyor :)