Pazartesi, Kasım 05, 2007

Kriz var!!!

Ya sevgili anneler, şu yemek + çamaşır + temizlik krizini nasıl çözüyorsunuz? Ben mutlaka bir bacağını açıkta bırakıyorum. Hepsini birden halledemiyorum.
Halledebileni de takdirle karşılıyorum...

5 yorum:

Pratik Anne dedi ki...

Kolay gelsin. Valla kasmiyorsun. Kalani birakiyorsun. Onem sirasina gore yemek, camasir ve temizlikse mesela birakiyorsun daginik kaliyor. Bebege ait seyleri oncelikle yikayip temizliyorsun. Esinin bol bol yardim etmesi lazim.
Bir de ben genelde temizlik ve camasiri haftada bir kez, toptan yaparim. Hergun hergun degil. Ayrica yemek isinde de evde uretilmis ve dondurulmus yiyecek ve yemek ici ile hallediyorum. Blogumda pratik yemekler konusuna bakabilirsin.

Açalya dedi ki...

Hepsini ayni anda yapmak zorunda hissetmemeyi ogretti bana Tammo. Birgun mutfak temizken, ertesi gun salon duzenli, diger bir gun yatak odasi duzenlenmis...gunler torbaya mi girdi?
Bu arada sutun kesilmis, cok uzuldum...ama olsun bu kadar emzirmen bile cok guzel. Benim oglan hala emse de (5.5 aylik), eskisi gibi istahla emmiyor, ben de hemen ardindan pompa yapiyorum ki beynime sinyal gitsin.

buyulubahce dedi ki...

Sağolun arkadaşlar,
ben de temizlik ve yemek konusunu sürekli yapmıyorum ama ev bazen öyle bir dağılıyor ki, 3 gün toplasam toplanmayacak gibi. Hafta sonu da oğlumla vakit geçirebildiğim yegane zaman olduğu için pek iş yapmak istemiyorum. Neyse oğlum da bu düzende yaşamaya alışacak mecburen :)

Filiz Morkoç dedi ki...

Merhaba, ilk kez okuyorum bu sayfayı, çok hoşuma gitti, en sondan en başa kadar tüm yazdıklarını okudum.. Hamilelik ve doğum hikayende anlattıklarına gözyaşlarım eşlik etti.. Çok mu sulu gözüm? evet.. hamile miyim ?evet... ben de İstanbul'da yaşayan, bilişim sektöründe çalışan bir bordro mahkumuyum, hatta doktorumuz bile aynı sanırım, Arkun Hanlıoğlu değil mi? Yalnız biz henüz cinsiyetini öğrenemedik, 17 kasım da inşallah:-)) Normal doğum konusundaki cesaretini taktir ettim ve bu konuyu ciddi ciddi düşünmeliyim diye ev ödevi bile çıkardım kendime..

ay çok yazdım, ben de beklerim sayfama.. sevgiler.. filiz.

Adsız dedi ki...

canim ozlemcim
valla evde olmama ragmen hicbiri tam olmuyor bak simdi mesela ekimin odasi utulenecek camasirlardan gecilmiyor ama ben ne yapiyorum oturmus sen ne yazmissin diye bilgisayar karsisindayim :)